Цокълни первази

Цокълен перваз

Цокълният перваз е предназначен за скрити каси. Създава една линия със стената и така запазва дизайнерската чистота на решението с скрити каси

За продукта

Безспорно предимство на скритите цокълни первази е в това, че няма опасност от никаква колизия с вратите, за разлика от класическите изпъкващи цокълни первази. В случай на използване на класически цокълни первази, изпъкващи пред плоскостта на стената  в прохода на вратата не може в случая на скрити каси да се отвори крилото на вратата!

Два варианта на цокълни первази:

1. Вмъкнат цокълен перваз с прикриващ алуминиев профил, съставен от зазидван закрепващ профил и видим покриващ профил. Може да бъде и повърхностно оформен в произволен цвят според скалата RAL K7 (с изключение на отсенките в металик и рефлексните цветове), NCS, или Creative Metallic. Цокълният перваз е предназначен за гипсокартонени и зидани стени. Освен това голямо предимство е възможността за допълнително разполагане на кабелаж или LED осветление в цокъла.

2. Вмъкнат цокълен перваз позволяващ залепване на подово покритие, съставено от зазидван закрепващ профил, който служи за залепване на подовото покритие (това позволява визуално съчетаване на цокълния перваз с пода). Материалът на пода е с твърдо зададена дебелина от 9 mm. Този цокълен перваз е предназначен само за измазани (зидани) стени, не може да се използва при гипсокартонени прегради.

Материали

  • елоксиран алуминий

Подобни продукти

Цокълен перваз

Цокълен перваз