Скрити каси

Aktive 25/15

Серията модели Aktive 25/15 е предназначена за възможността да се отваря крилото на вратата в посока на избутване от предната страна. За целта е необходимо да се положи в касата фалцова врата.

За продукта

Скритата каса Aktive 25/15 е предназначена за фалцово крило на врата е дебелина 40 mm и се използва в т.нар. обратен вариант. Тоест отваряне на вратата в посока на избутване. Касата Aktive 25/15 може да бъде използвана както за гипсокартонена, така и за зидана стена.

Касата е снабдена с 3 панти (за височина на вратата до 2 100 mm) и насрещник, който в комбинация с бравата на вратата позволява заключване на крилото. За врати с по-голяма маса се използват 4 или повече панти. Касата е снабдена с уплътнение от омекотено PVC за безшумно отваряне и затваряне.

Препоръчваме JAP скрити каси за стандартни врати на повечето производители с дебелина 40 мм.

Произвеждаме касата и без горен перваз или за скосени тавански помещения. Максималната височина на касата е 3 700 mm с възможност за нетипични размери както в ширина, така и във височина. Касата се произвежда в цвета на елоксиран алуминий или срещу допълнително заплащане клиентът може да си избере цвят на боята по скала RAL K7, NCS. Гаранцията за касите Aktive 25/15 е 5 години.

Техническа информация

Стандартна проходна ширинаспоред стандартните размери за крила на врати от дружествата JAP, Sapeli, Masonite, Solodoor, Porta Door и други
Стандартна проходна височинаdle standardních rozměrů dveřních křídel společností JAP, Sapeli, Masonite, Solodoor, Porta Door a dalších
Проходна височина по поръчка1 975 - 3 700 mm
Минимална дебелина на готовата стена100 mm

Инструкции, удостоверения

Материали

  • елоксиран алуминий

Каква врата да се използва за касата

  • дървена
  • изцяло стъклена
  • Master

Подобни продукти