ДУМИ НА СОБСТВЕНИКА

„Нашата философия повелява да доставяме на клиентите строителни елементи от най-високо качество с изобретателен дизайн.“

д-р Петър Пакси, DBA,
управител на JAP FUTURE

Защо JAP?

Прецизност

Всеки детайл ни интересува и е важен за нас. Резултатът е максималната точност, на която ние като фирма държим.

Професионалност

Ние имаме повече от половин милион изпълнени поръчки а именно, благодарение на висококвалифицирани служители.

Стабилност

За 30 години на пазара станахме водещ чешки производител на уникални интериорни решения.

Професионална помощ

Заедно с компетентни специалисти ние създаваме екип, който е готов да съветва и да се вслушва в изискванията на клиентите.

Как се развивахме във времето

 

1991 – основаване на фирмата

1992 – тавански стълби "LUSSO" към тавана

1995 – тавански стълби "VERTICALE" към отвесна стена

1996 – интериорни и екстериорни вити стълбища

1998 – интериорни сегментирани стълбища

1999 – разширяване моделите на интериорните стълбища

2000 – производство на топлоизолиращи и противопожарни тавански стълби

2001 – строителна касета Norma за плъзгащи врати

2003 – плъзгащи механизми, обков и захващания към плъзгащите и прибирани врати

2008 – неръждаеми парапети

2009 – графично стъкло

2010 – разширяване на серията тавански врати с ARISTO

2011 – плъзгащи механизми Trix и Rollo

2012 – стъклени стени

2013 – разширяване на серията строителни касети с Aktive, Emotive и Latente

2014 – скрити алуминиеви каси Aktive и Emotive

2015 – първокласни врати Master и Sting от материал алуминий и стъкло

2016 – първокласни врати Master Clear

2017 – първокласни врати Idea

2018 – облицовъчна система Efekta

2019 – първокласни врати Idealine и Ideanet

2020 – алуминиеви и стоманени облицовки за строителни касети

.....

И постоянно развиваме нови решения!

 

Дружество JAP Future s.r.o. се включи в програмата „Иновационни ваучери“. Целта на програмата „Иновационни ваучери“ е развитието на комуникациите а споделяне на познания и ноу-хау между предприемаческата и изследователската сфера. Програмата е съфинансирана от Европейския съюз.

Предмет на проекта са изпитвания за огнеустойчивост на двукрилните дървени врати в скрити алуминиеви каси и еднокрилните дървени врати в стоманени каси. Целта е за тези врати да се постигне клас по огнеустойчивост EI 30.
Посочената услуга във вид на изпитвания за огнеустойчивост за дружество JAP Future s.r.o. е със съществен принос за пускането на нови продукти на пазара. С изпитванията за огнеустойчивост на дървените врати в скрити алуминиеви каси ще възникнат нови по-конкурентоспособни продукти, с което ще бъде основно подкрепена конкурентоспособността и самодостатъчността на дружеството на пазара.Изпитванията за огнеустойчивост ще протекат в акредитираната лаборатория PAVUS a.s., във филиала Весели над Лужница.

Проект в рамките на програмата „Иновационни ваучери“ - Предизвикателство IV.
Изпитвания за огнеустойчивост EI30 на скритите алуминиеви и стоманени каси JAP

(регистрационен номер на проекта CZ.01.1.02/0.0/0.0/18_215/0018265)

Нашата история

 

Дружество JAP FUTURE s.r.o. е чисто чешка производствена фирма, която беше основана през декември 1991 г. в Кокори при Пршеров. От първоначално малката регионална фирма постепенно с работа се превърнахме във водещ чешки производител на строителни елементи и уникални интериорни решения.

Първият проект, по който се специализирахме, беше разтегателната таванска стълба LUSSO. Изнасяхме ги преди всичко в чужбина. Три години по късно дойдоха при нас и тавански стълби към отвесна стена.

През 1996 година решихме да разширим производството с интериорни и външни вити стълбища по поръчка. Интересът на клиентите беше голям и предвид изискванията на пазара към асортимента добавихме и интериорни сегментирани стълбища, а година по-късно и любимите „мелничарски“ (интериорни) стълбища.

Изборът на тавански стълби още през 2000 година се разшири с топлоизолиращ (LUSSO ZP) и огнеустойчив (LUSSO PP) вариант. Всички тавански стълби от нашето производство се отличават със съвременен дизайн и при това изпъкват с лесно манипулиране. Предлагаме ги в три типа – разтегателни стълби Aristo, Kombo и Lusso. Всички разтегателни стълби са с огнеустойчивост, проверена в изпитателни лаборатории в Чешката република и в Германия.

Година по-късно излязохме на пазара с новост – облицовани строителни касети Norma за плъзгащи врати. По-късно касетата Norma започна да се произвежда в няколко вида Norma Standard, Norma Komfort, Norma Paralel и Norma Unibox. Всички строителни касети доставяме в два варианта – за зидани стени или за гипсокартонени в двукрилно и еднокрилно изпълнение. Строителните касети от нашата производствена линия се характеризират със съчетание на целенасоченост и естетика.

През 2003 година в нашето портфолио се добавиха и плъзгащи механизми. Ако клиентът не може да използва плъзгане в стената, то предлагаме решение във вид на плъзгащи механизми покрай стената. Те идват веднага н няколко серии. След още няколко години разширихме портфолиото си с парапети от неръждаема стомана, които произвеждаме по поръчка или ги продаваме на клиентите на компоненти.

Дизайнерският продукт Графостъкло (графично стъкло) дойде наред през 2009 година. Графостъклото е закалено стъкло с ламиниран дигитален печат или текстил. Позволява дизайнерски да се съчетае интериора в едно цяло. Така че е възможно да се използва един мотив да кажем като облицовка на кухненската линия или като пълнеж на крилото на вратата. Също от него можете да създадете дизайнерска стъклена стена, или пък облицовка на стената. Избраният мотив зависи само от фантазията на всеки клиент. Графостъкло произвеждаме по поръчка.

Стъклени стени произвеждаме от 2012 година и ги предлагаме на клиентите в десет серии модели, които комбинират в себе си различна подредба на стъклени пана, врати и просветки. А година по-късно разширихме оферираните строителни касети и към типа Norma се присъединиха следващите варианти Latente, Emotive и Aktive. Новост през 2014 г. станаха скритите каси Latente, Emotive и Aktive.

Неделничен аксесоар в интериора, който надстандартно удовлетворява очакванията, са първокласните врати, които произвеждаме от 2015 година и постоянно ги усъвършенстваме и развиваме нови варианти. Между първокласните врати е мястото на Master, Sting и Idea. Всички първокласни врати JAP умеят дискретно да се слеят със средата или напротив, да създадат доминанта в пространството.

Съвременната многофункционална облицовъчна система Efekta предлагаме на клиентите от 2018 година. Тази новост ще намери приложение в домакинствата, офисите и магазините. Благодарение на универсалността си и широката скала на мултифункционални аксесоари каквито са чекмеджета, полици, закачалки и т.н. тя задоволява клиентите, които търсят ефективни решения и същевременно си падат по луксозни материали и изпълнения.

Преди година подобрихме серията първокласни врати Idea с две братчета. Idealine и Ideanet. За Idealine е характерно визуалното разделяне на стъклото с фини вертикални и хоризонтални алуминиеви профили в различни взаимни съчетания. При модела Ideanet още повече се допълва рамката със златна или сребърна метална мрежа, ламинирана между две стъкла. Така вратата получава много ефектно укрàсен и същевременно функционален елемент.

През тази година се насочихме към производството на алуминиеви и стоманени облицовки за касетите Norma, Latente и Profikit. Облицовките са подходящи за натоварвани и комерсиални помещения. Алуминиевата каса Dynamik е подходяща за фирми, където е необходимо да се използва студен, модерен алуминий, а освен това, се използва и уелнес, басейни и навсякъде там, където е необходимо облицовката да не поема влага. Стоманената  облицовка Metalo е подходяща там, където навсякъде около нея имаме стоманени каси, най-често това са функционални пространства, каквито са болниците или производствените халета. Metalo може да се използва за която и да е серийно произвеждана касета.

Не трябва да пропуснем и нашите два модерни, дизайнерски оформени шоуруми с професионално обучен персонал в Пршеров и в Прага. Изключителността на двата наши шоурума се състои преди всичко във формата на презентация на отделните продукти, които са включени в реални интериори. Всичко е решено според победилите времето световни тенденции в битовия дизайн.

Нашият технически отдел непрекъснато развива нови продукти и подобрява съществуващите до съвършенство. Понастоящем в него има подготвен проект за няколко нови неща, а някои от тях са и във фазата на тестване. Радваме се, че скоро време ще можем да Ви ги представим.

Дизайн, качество, висока функционалност и надеждност са основните елементи, които характеризират нашата продукция. Резултатът от синергията на тези характеристики са практични продукти и същевременно необичайни интериорни аксесоари. Всичко това благодарение на иновативния дизайн, грижливата занаятчийска изработка и съобразителните технически решения.

 

Интересувате се от продукта?

Намерете
най-близкия търговец

Питайте без задължение

Оферта, съобразена само с вас.
Ще знаете цената в рамките на три дни.

Ще Ви се обадим
отново