Скрити каси

Aktive PP 40/00

Огнеупорната скрита каса в серията модели Aktive 40/00 е предназначена за отваряне на безфалцови врати по посока на дърпане от предната страна

За продукта

Скритата каса Aktive PP 40/00 е каса за безопасност, а също е и противопожарна. Моделът удовлетворява норматива за безопасност RC2 както и противопожарния норматив EI30. Тази скрита каса е предназначена само за обезопасяващи противопожарни врати SAPELI деб. 40 mm и може да бъде поръчана само в търговската мрежа SAPELI. 

Това е класическо безфалцово отваряне на врата с дърпане. Скритата каса Aktive PP удовлетворява и норматива за безопасност, и противопожарния норматив както при зидана, така и при гипсокартонена стена. Касата е снабдена с две панти (за височина на вратата до 2 100 mm) и насрещник, който в комбинация с бравата на вратата позволява заключване на крилото. При вратите с по-голяма маса се добавя съответстващ на нуждите брой панти. Пантите, които удовлетворяват противопожарния норматив са TECTUS 340. Касата е снабдена с уплътнение от омекотено PVC за безшумно отваряне и затваряне.

Препоръчваме JAP скрити каси за стандартни врати на повечето производители с дебелина 40 мм, както в полушлицов, така и в обратен вариант.

Строителният отвор за скритата каса Aktive PP е по-голям, отколкото при класическа каса. Тези каси не може да се доставят без горен перваз, или със скосено окончание за тавански помещения. Предлагаме касите чак до височина 3700 mm. Произвеждаме и нетипични размери както в ширина, така и във височина. Касата се произвежда от елоксиран алуминий или срещу допълнително заплащане може да бъде боядисана по скала RAL K7, NCS или CREATIVE METALLIC. Гаранцията за скритите каси Aktive PP 40/00 е 5 години.

Техническа информация

Стандартна проходна ширинаспоред стандартните размери за крила на врати от дружествата Sapeli
Стандартна проходна височинаспоред стандартните размери за крила на врати от дружествата Sapeli
Проходна височина по поръчка1 975 - 2 200 mm (vždy po 5 mm)
Минимална дебелина на готовата стена125 mm

Инструкции, удостоверения

Материали

  • елоксиран алуминий

Каква врата да се използва за касата

  • само дървени от фирма Sapeli

Подобни продукти