Плъзгащи врати

Clever

Представяме ви ексклузивното ново допълнение към нашата гама - врата CLEVER

За продукта

Вратата е сред най-качествените врати на пазара и притежава много изключителни свойства.

Вратата CLEVER е със здрава, многопластова дървена рамка и ламперия от екструдиран полистирол, което осигурява изключителна механична устойчивост и изключително ефективна топло- и шумоизолация. Произвежда се на максимална височина от 2,8 метра. Ако имате нужда от по-високо крило, препоръчваме врата MASTER с алуминиева рамка.

Вратата CLEVER се предлага и в двата варианта – плъзгаща се и на панти – които лесно се интегрират в другите ни продукти като джобни каси, скрити каси и плъзгащи системи. Крилото на вратата е с дебелина 40 mm и можете да избирате между безфалцов и фалцов (обратен) вариант.

Можете също така да изберете повърхностно покритие точно по ваш вкус. Ние предлагаме два различни вида повърхностно покритие:

  • HPL повърхност: Можете да избирате от различни дизайни като възлест дъб, дъб корбридж, дъб бардолино и грей уест. Тези модели са изпитан във времето избор за модерен интериор.
  • Боядисана повърхност: Ако предпочитате персонализирането, вратата може да бъде боядисана и с цветове от цветовите системи RAL K7 и NCS. Можете да избирате от 3000 цвята боя, за да съчетаете перфектно вашата врата с интериора ви.

Предлагаме и възможност за монтиране на падащо уплътнение, отдушник за врата, JAP дръжки или обков според вашите предпочитания и желания.

Техническа информация

Стандартна проходна ширинаdle standardních rozměrů dveřních křídel společností JAP
Стандартна проходна височинаdle standardních rozměrů dveřních křídel společností JAP
Проходна височина по поръчка1250 - 2800 mm
Минимална дебелина на готовата стена100 mm

Материали

  • HPL (възлест дъб, дъб корбридж, дъб бардолино и грей уест)
  • вратата може да бъде боядисана и с цветове от цветовите системи RAL K7 и NCS

Обков

  • ръкохватка HK 300, 550, 600, 800
  • ръкохватка HH 300, CH 300
  • мида CD 829, SWIM

Подобни продукти