Инж. Катерина Керсей – архитект по интериора

„В нашия случай на апартамент 3 помещения + кухненски кът в едното с площ от 67 кв.м, трябваше да решим пространството – оптично разширение на тесния коридор в апартамента и също така по-удобна ергономична мобилност в този интериор. Ето защо избрахме плъзгащи се врати в строителна касета със скрити каси, която спестява място и като цяло оставя много минималистично изчистено впечатление. Всъщност оставихме вратата да се слее със стената – чисто бяла, лакирана. В банята ги намазахме с епоксидна шпакловка – имитация на бетон, с което отново се постигна пълно сливане с пространството. Тогава стъклените врати във всекидневната представляват не само дизайнерски луксозен елемент, но и един вид звукова завеса между спалните и общото пространство.
Не мога да кажа, че нещо по някакъв начин ми е създавало проблеми, но въпреки това известна роля в този случай изигра цената, а освен това и известна препратка към процента на грешки в изработката – комуникационен шум. 
Получих качествен контакт с продавач и техник, с когото си седнахме като хора да пообщуваме и благодарение на максималната услужливост и много бързото безупречна изработка на каси за врати Latente по проекта CRIMED, на който също бяхме автори, нямаше колебание дали да продължаваме и с други реализации :)
Максимално съм доволна от резултата от реализацията, не съжаляваме за още по-големите вложени разходи, защото този тип вътрешно архитектурно решение на проекта може да издигне цялото пространство на по-високо вечно ниво и дори след почти две години от нанасянето ние се възхищаваме на пълната му функционалност и безупречност“.

Подобни продажби