Облицовка за стена Efekta

Облицовка за стена Efekta

Дизайнерската облицовъчна система Efekta може да се използва като стенна облицовка или също като функционална окачена система с възможности за различни аксесоари

За продукта

Основните строителни елементи са изработените по мярка лайсни от алуминиеви профили и свързващи елементи, които заедно създават растер за закрепване на облицовъчните панели и допълнителното оборудване. Облицовъчната система EFEKTA така създава единна линия на стенната облицовка с традиционното крило на вратата, разположено в скритата каса Efekta. Общата дебелина на облицовъчната система включително облицовъчната плоча е 40,2 mm.

Скалата на облицовъчните материали е много широка и е в състояние да задоволи и клиенти, които търсят икономично и при това ефективно решение, и взискателни потребители, които иман слабост към луксозните материали и изпълнения. Материалите могат да се избират между оцветени стъкла, ламинати, естествени фурнири, металоламинати, акрилови фолиа или огледала. Като облицовка също може да се избере магнитна дъска, която ще оценят не само децата в детската стая, в детската градина, в училище или в детския кът.

Efekta намира приложение в домакинствата, офисите и магазините предимно заради универсалността си и широката скала мултифункционални аксесоари. 

каталози, раздели

Montážní návody

Материали

  • елоксиран алуминий

Боядисване

  • боядисваме по RAL K7, NCS a CREATIVE METALLIC