Врати

Clever

Представяме ви ексклузивното ново допълнение към нашата гама - врата CLEVER

За продукта

Вратата е сред най-качествените врати на пазара и притежава много изключителни свойства.

Вратата CLEVER е със здрава, многопластова дървена рамка и ламперия от екструдиран полистирол, което осигурява изключителна механична устойчивост и изключително ефективна топло- и шумоизолация. Произвежда се на максимална височина от 2,8 метра. Ако имате нужда от по-високо крило, препоръчваме врата MASTER с алуминиева рамка.

Вратата CLEVER се предлага и в двата варианта – плъзгаща се и на панти – които лесно се интегрират в другите ни продукти като джобни каси, скрити каси и плъзгащи системи. Крилото на вратата е с дебелина 40 mm и можете да избирате между безфалцов и фалцов (обратен) вариант.

Можете също така да изберете повърхностно покритие точно по ваш вкус. Ние предлагаме два различни вида повърхностно покритие:

  • HPL повърхност: Можете да избирате от различни дизайни като възлест дъб, дъб корбридж, дъб бардолино и грей уест. Тези модели са изпитан във времето избор за модерен интериор.
  • Боядисана повърхност: Ако предпочитате персонализирането, вратата може да бъде боядисана и с цветове от цветовите системи RAL K7 и NCS. Можете да избирате от 3000 цвята боя, за да съчетаете перфектно вашата врата с интериора ви.

Предлагаме и възможност за монтиране на падащо уплътнение, отдушник за врата, JAP дръжки или обков според вашите предпочитания и желания.

Техническа информация

Стандартна проходна ширина според стандартните размери на крилата на врата Idea от фирма JAP
Стандартна проходна височина според стандартните размери на крилата на врата Idea от фирма JAP
Проходна височина по поръчка1250 - 2800 mm
Минимална дебелина на готовата стена100 mm

Материали

  • HPL (възлест дъб, дъб корбридж, дъб бардолино и грей уест)
  • вратата може да бъде боядисана и с цветове от цветовите системи RAL K7 и NCS

Обков

  • дръжка 
  • розетки (цилиндрични, секретни, WC)
  • падащо уплътнение
  • панти: Argenta  Tectus 340, Cemom

Подобни продукти